ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δημοσιογράφος στον 9,84 με 6.000 ευρώ το μήνα που ούτε καν κατοικεί στην Αθήνα!

«Εξυγίανση ή λουκέτο» στον δημοτικό ραδιοσταθμό λέει ο Καμίνης

Στη διαβούλευση τέθηκαν τα προβλήματα στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, με τον Γ. Καμίνη να ξεκαθαρίζει ότι «το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας ή θα εξυγιανθεί ή θα κλείσει». Ο δήμαρχος της Αθήνας προανήγγειλε απολύσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι οι περικοπές θα αρχίσουν από εκείνους που δεν βιοπορίζονται από τον σταθμό. Μάλιστα κατήγγειλε ότι μεταξύ των δημοσιογράφων υπάρχει άτομο με μηνιαίες αποδοχές 6.000 ευρώ, ο οποίος ούτε καν κατοικεί στην Αθήνα! «Δεν μπορούμε να τρέφουμε ένα τέρας που κοστίζει 12,5 εκατ. ευρώ, όταν έχουμε ανάγκη να ανακουφίσουμε τα χειμαζόμενα στρώματα της κοινωνίας», τόνισε.
Το κεντρικό ερώτημα που έθεσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ήταν αν ο νέος διευθυντής του 9,84 Τ. Καμπύλης είχε εξουσιοδότηση από τον δήμαρχο να ζητήσει από εργαζομένους να....αποχωρήσουν οικειοθελώς λαμβάνοντας αποζημίωση. Ο Καμίνης απάντησε ότι έχει συμφωνήσει με τον νέο γενικό διευθυντή του 9,84 να προχωρήσει σε συζητήσεις με τους εργαζομένους.
Ο πρώην δήμαρχος Ν. Κακλαμάνης, ο οικολόγος Αμυράς, αλλά και οι αριστερές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου ζήτησαν να τεθεί το θέμα του δημοτικού ραδιοσταθμού στο δημοτικό συμβούλιο και να υπάρξει διεξοδική συζήτηση για τα σχέδια εξυγίανσης.

Κατά την συνεδρίαση, ο σκηνοθέτης Σπύρος Ευαγγελάτος ζήτησε από τη νέα δημοτική αρχή να του παραχωρήσει έναν χώρο για τη λειτουργία του «Αμφιθεάτρου». Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί λύση τόσο για το «Αμφιθέατρο» όσο και για το «Θέατρο των Κωφών».
-Πηγή: kathimerini.gr