ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Επαφές Καμπύλη με εργαζόμενους στον 9.84 - Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουνΟι πρώτες αποφάσεις για την επόμενη μέρα στον «Αθήνα 9,84» λαμβάνονται από σήμερα. Η νέα διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει τις πρώτες συμβάσεις έργου ή συνεργασίες με δελτίο παροχής υπηρεσιών που δεν θα ανανεωθούν. Η απόφαση έρχεται μετά την έγκριση πληρωμής των συμβασιούχων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο που ελήφθη την περασμένη εβδομάδα και λίγες μέρες μετά τις «δεσμεύσεις» ότι θα προχωρήσει η εξυγίανση του σταθμού με την απομάκρυνση όσων δεν εργάζονται ή απολαμβάνουν προνομιακό καθεστώς.
Ο νέος διευθυντής Τάκης Καμπύλης συνεχίζει τις συναντήσεις με πρόσωπα του σταθμού ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και κύμα περικοπών σε μισθούς των 6.000 χιλιάδων ευρώ. Κατά πληροφορίες θα επιβληθεί ανώτατο πλαφόν στους μισθούς, τα 5.000 ευρώ μεικτά ενώ θα κοπούν οι παράλληλες χορηγήσεις μισθών από άλλες υπηρεσίες του δήμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη αποχωρούν μόνοι τους ο Ηλίας Κανέλλης, ο Γρηγόρης Ρουμπάνης κατόπιν συμφωνίας και.... ο Βασίλης Πάϊκος, ο οποίος όμως θα διατηρήσει χωρίς αμοιβή την εκπομπή του. Όπως όλα δείχνουν η νέα διοίκηση στοιχεύει στην αποχώρηση είτε κατόπιν συμφωνίας είτε απευθείας απομάκρυνσης 50 τουλάχιστον συμβασιούχων από τους 150 που εργάζονται στο σταθμό, άγνωστο ωστόσο παραμένει αν θα υπάρχουν κάποιου είδους αντικειμενικά κριτήρια. Εκεί που σκοντάφτει η διοίκηση είναι στο στόχο της να απομακρυνθούν και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους αορίστου χρόνου οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν απενεργοποιηθεί με επιλογή των διευθύνσεων στο σταθμό.
-αναδημοσίευση από τις Τυπολογίες / Παρόν