ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Παλιές και νέες παρεούλες στον Αθήνα 9,84

Μισή ώρα προτού αρχίσουν την εκπομπή τους ο Γιάννης Κουρτάκης και ο Χρήστος Ράπτης στον Αθήνα 9,84 έμαθαν χθες ότι απολύονται. Και βέβαια ο νέος διευθυντής Τάκης Καμπύλης άκουσε τα εξ αμάξης από τον «αέρα» του ραδιοσταθμού.
Οι δύο δημοσιογράφοι μίλησαν για διαδρομιστές, αναξιοκρατία και νέες παρεούλες και κλίκες που θα πάρουν τη θέση των παλιών, ενώ ο Κουρτάκης έκανε λόγο για «αξιοσύνη» που όπως είπε επιτρέπει στους ικανούς να έχουν και μία και δύο και τρεις και δέκα δουλειές στον ιδιωτικό τομέα.
Από την πλευρά του ο Ράπτης είπε ότι «τώρα ο Καμπύλης θα φέρει τους κολλητούς του, αν και αυτοί είναι ελάχιστοι διότι από όπου και αν πέρασε (ο Καμπύλης) δεν μπόρεσε να σταδιοδρομήσει». Ο Ράπτης πιο διαλλακτικός είπε πως η απόλυσή τους (του ίδιου και του Κουρτάκη) από τον 9.84 ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενη και δήλωσε πως στηρίζει την προσπάθεια για εξυγίανση στον σταθμό αρκεί οι προθέσεις του νέου δημάρχου και των συνεργατών του να είναι τίμιες ενώ τα έβαλε πάλι με τους....κάθε είδους σταλινικούς που όπως είπε αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί.

-Η τελευταία εκπομπή των Κουρτάκη και Ράπτη και τα όσα έσουραν στον Καμπύλη (συνεπικουρούμενοι από τον Σίμο Κεδίκογλου) στο http://www.athina984.gr/node/139824