ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

O τσαμπουκάς μιντιάρχης και το ραντεβού Ψυχάρη - Σόμπολου

ΚΟΥΪΖ: Ποιος είναι ο mediάρχης που διακηρύσσει εσχάτως σε υψηλούς τόνους: «Εγώ θα ρίξω την κυβέρνηση σε έξι μήνες. Θα αποκαλύψω όλα τους τα σκάνδαλα». Εύκολο βέβαια είναι να το λες, αλλά δύσκολο να το κάνεις. Ιδίως όταν έχουν σφίξει τόσο πολύ τα γάλατα.

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Πέμπτη ήταν να συναντηθούν ο πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ Σταύρος Ψυχάρης με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο και να συζητήσουν εργασιακά και μισθολογικά θέματα. Το ραντεβού πήγε τελικά για μεθαύριο Τρίτη.

ΛΕΝΕ στο Ραδιομέγαρο ότι η μέθοδος ΠΕΘ (Προσωπικό Ειδικών Θέσεων) θα επιστρέψει στην επικαιρότητα με τη δικαιολογία «υπάρχει πρόβλημα βρε παιδιά, δεν βγαίνει το πρόγραμμα». Αναρωτιούνται επίσης στην ΕΡΤ τι είναι αυτό το καινούριο... φρούτο που ονομάζεται «αρχισυντάκτης ροής».

ΔΩΣΤΕ προσοχή στην ιστοσελίδα του σκιτσογράφου Γιάννη Καλαϊτζή www.gianniskalaitzis.gr, που μόλις έκανε την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο.

- από τη στήλη Μέσα & media του Χρ. Ξανθάκη / Κ.Ε.