ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Αριστερό Βήμα στο Πάντειο

Διάσκεψη πραγματοποιεί το Αριστερό Βήμα Διαλόγου και Κοινής Δράσης, την Παρασκευή και το Σάββατο, με αφορμή την άφιξη αντιπροσωπείας ελεγκτών της τρόικας την επόμενη εβδομάδα. Η διάσκεψη θα γίνει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα:
**Την Παρασκευή, στις 6.00 μ.μ., θα γίνει άνοιγμα των εκδηλώσεων. Συντονιστής είναι ο πανεπιστημιακός Αλέξανδρος Χρύσης και ομιλητές οι: Στάθης Κουβελάκης (Πανεπιστήμιο του Λονδίνου), Γιάγκος Ανδρεάδης (Πάντειο Πανεπιστήμιο), Χρήστος Κορτζίδης (δήμαρχος Ελληνικού), Ευτύχης Μπιτσάκης (πανεπιστημιακός).
Στις 7.15 μ.μ. θα γίνει συζήτηση με θέμα «Η κρίση της ευρωζώνης και η στάση της Αριστεράς». Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος..... Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και ομιλητές οι οικονομολόγοι: Κώστας Βεργόπουλος, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας, Ζακ Νικονόφ.

**Το Σάββατο, στις 5.30 μ.μ., έχει προγραμματιστεί συζήτηση με θέμα «Tο επαχθές χρέος, μηχανισμός οικονομικής εκμετάλλευσης και εθνικής κηδεμονίας». Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης και ομιλητές οι οικονομολόγοι: Γιάννης Τόλιος, Θόδωρος Μαριόλης και Κλαούντιο Κατς.
Στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η τελική συζήτηση με θέμα «Η απάντησης της Αριστεράς στην καπιταλιστική κρίση». Συντονιστής θα είναι ο Παναγιώτης Σωτήρης της Αριστερής Ανασύνθεσης και ομιλητές οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Δεσύλλας, Ρούντι Ρινάλντι, Αλέν Κριβίν και Γιώργος Χουρμουζιάδης.