ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο Σκαρμούτσος, το Αλάτσι και ο «φαν» Γιώργος Παπανδρέου





Σεφ στο κρητικό εστιατόριο «Αλάτσι» του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά Master Chef του Mega.
O Σκαρμούτσος, που έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με «έπαθλα» Gourmet, σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στην Culinary Institute of America. Από το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και από το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αμερική.
Από το 2005 ο Σκαρμούτσος «δημιουργεί» στο Αλάτσι που ειρήσθω εν παρόδω κάποιοι λένε πως η κουζίνα του είναι πολύ - πολύ βαριά και καλό θα είναι αν έχεις έστω και μικρή ευαισθησία στο στομάχι να μην την δοκιμάσεις αργά το βράδυ. Κι αυτό γιατί θα κοιμηθείς με εφιάλτες και θα ξυπνήσεις με οισοφαγικές παλινδρομήσεις... Χώρια από το γεγονός ότι την κουζίνα του Σκαρμούτσου την.... προτιμά και ο Γιώργος Παπανδρέου που επισκέπτεται τακτικά το Αλάτσι του «φίλου Σταύρου».