ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ανελέητη η Διαμαντάκου κατά του Πέτρου Κωστόπουλου



Ανελέητη η τηλεοπτική κάµερα, αποτύπωσε µε εκτυφλωτική ακρίβεια την αγωνία µιας εποχής που δύει να γαντζωθεί απ’ ό,τι νοµίζει ότι της απόµεινε, στο «Βράδυ» (Αlpha). Ανελέητη και η Πόπη Διαμαντάκου (των ΝΕΩΝ) στην κριτική της για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του στο κανάλι της Κάντζας.
«Πρώτη φορά είδαµε έναν παρουσιαστή σε ρόλο συνονθύλευµα από αρσενική Στεφανίδου (τώρα που είναι και αυτή στη δύση της) ή µήπως να πούµε Σταµατέρη (που αιφνιδίως χάθηκε) και παλιοµοδίτη κονφερασιέ της «σχολής» Αλκη Στέα. Γιατί ο Κωστόπουλος µπορεί να πήγαινε για Λέτερµαν, αλλά πέρασε και δεν ακούµπησε…» γράφει η Διαμαντάκου και συνεχίζει στο γνωστό της στιλ -το ίδιο που είχε και στην κριτική της για την Ρούλα Κορομηλά:
«Είδαµε έναν κύριο σε προχωρηµένη ηλικιακή ωριµότητα, µε στενό πουκαµισάκι καρό, τη χαρακτηριστική πάλλευκη οδοντοστοιχία-φράχτη και δαχτυλίδι-γκουµούτσα στο δάχτυλο να εγκαταλείπεται σε έναν παροξυσµό αυταρέσκειας µε... πρώτο σαφές σύµπτωµα να µιλά πολύ περισσότερο από τους καλεσµένους του. Η ίδια αυταρέσκεια που του είχε κοστίσει και στην προηγούµενη τηλεοπτική απόπειρα που πάτωσε»!
Η τηλεκριτικός των ΝΕΩΝ χαρακτηρίζει τους Κορομηλά και Κωστόπουλο ως κοµήτες που βρίσκονται σε βουλιµικό παροξυσµό και που προσπαθούν µε «καθρεφτάκια» να θαµπώσουν όσο γίνεται µεγαλύτερο κοινό σε όσο συντοµότερο χρόνο µπορούν…