ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δεξίωση για τον «ανεπιθύμητο» Ράσμουνσεν στη Λέσχη Αξιωματικών!

ΓΙΑΤΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Tην Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΕΔ) στη Ρηγίλλης θα ανοίξει η κυβέρνηση Παπανδρέου για να δεξιωθεί τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν που φθάνει σήμερα στην Αθήνα. Το άνοιγμα της ΛΑΕΔ είναι κάτι που δεν συνηθίζεται και μάλιστα για ξένο αξιωματούχο, ενώ ασυνήθιστο είναι και το ότι στην εκδήλωση (εκτός από τον Δρούτσα και Βενιζέλο) θα παραστεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Ο Ράσμουσεν μετά το πέρας της δεξίωσης και των υποχρεώσεών του θα δώσει συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής. Όπως ακούγεται ο γγ του ΝΑΤΟ επέλεξε(!) την εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη ανάμεσα σε σε πολλές άλλες από μία λίστα που του παρουσίασαν οι σύμβουλοί του. Τώρα με ποια κριτήρια και για ποιους λόγους επέλεξε το Βήμα μόνο ο ίδιος το γνωρίζει… Την ίδια ώρα η... Νεολαία του Συνασπισμού απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί (10.30) της Πέμπτης κατά του Ράσμουνσεν, τον οποίο χαρακτηρίζει «persona non grata» για την Ελλάδα. «Καταδικάζουμε απερίφραστα το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ που θα επισημοποιηθεί από Σύνοδο Κορυφής των χωρών-μελών του τον Νοέμβρη στην Λισσαβώνα. Μετέχουμε στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση για την απόκρουση του. Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να μην το αποδεχτεί και το συνυπογράψει» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΝ.