ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τεγοπούλου προς Καστανίδη





Επιστροφή και πάλι στην Ελευθεροτυπία και αυτή τη φορά στην εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου που άφησε τον Χρυσοχοϊδη για να ασχοληθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη.
Αυτή τη φορά το σημείωμα της Τεγοπούλου στα Πολιτικά Παρασκήνια της «Ε» δεν αφήνει περιθώρια για ερμηνείες, παρερμηνείες και παρανοήσεις:

«Προς Καστανίδη
Η ελληνική Δικαιοσύνη και δη τα ελληνικά δικαστήρια δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα προστάτευαν έναν κατηγορούμενο από κρυφές ή φανερές κάμερες.
Εχουν όμως βρει τρόπο να μην εκδικαστεί ποτέ μια υπόθεση.
Μ.Τ.»


Παραθέτουμε ένα σχόλιο που είχε δημοσιευτεί πριν από λίγες ημέρες στην ίδια στήλη της «Ε»:....

«Ολως τυχαίως...
Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας τον Ιούλιο του 2006. Η ποινική δίωξη ασκήθηκε ύστερα από δύο χρόνια. Πού βρίσκεται σήμερα, τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες μετά, η δικογραφία; Εκκρεμεί ακόμη στην προδικασία. Και όπως πάει, θα κλείσει διά της παραγραφής, βεβαίως βεβαίως, που επέρχεται σε τρεις μήνες από σήμερα. Σιγά την είδηση, θα πείτε. Ναι, μόνο που η συγκεκριμένη ποινική δικογραφία είναι σε βάρος εν ενεργεία δικαστή, εφέτη Αθηνών παρακαλώ, και του αστυνομικού συζύγου της. Κι άντε μετά να βγάλεις από το μυαλό του απλού πολίτη ότι η δικονομική μεταχείριση της υπόθεσης δεν έχει σχέση και... με την ιδιότητα των κατηγορουμένων.
K. KAT.»