ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Βουλγαράκης: Το ΠαΣοΚ διέπραξε τεράστια πολιτική αθλιότητα

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

Στην Ολομέλεια της Βουλής και στο Δικαστικό Συμβούλιο οδηγούνται (για παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο) και οι πέντε υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή, που εγκαλούνται για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Βατοπεδίου.
Ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Θοδωρής Ρουσόπουλος, παραπέμπεται για ηθική αυτουργία, ως εμπνευστής της όλης υπόθεσης και ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, για παράβαση καθήκοντος.
Ο Βουλγαράκης αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των πορισμάτων της Προανακριτικής Επιτροπής έκανε λόγο για παράνομη και ανήθικη παραπομπή καταγγέλοντας ότι το ΠΑΣΟΚ διέπραξε τεράστια πολιτική αθλιότητα εις βάρος του.
Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας κατηγορείται για ηθική αυτουργία, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός για απιστία και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος για παράβαση καθήκοντος.

Στο κατηγορητήριο πιθανόν να υπάρξει και ο... επιβαρυντικός όρος της «απάτης σε βάρος του Δημοσίου», αδίκημα το οποίο είναι διαρκές, ώστε έτσι να ξεπεραστεί ο σκόπελος της παραγραφής.