ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Απολύσεις στο ΕΘΝΟΣ - Ο Μπόμπολας μερίμνησε και έφερε γιατρό

Μετά τις απολύσεις των δημοσιογράφων Ηλία Μαρούτση και Παναγιώτη Οικονόμου την περασμένη εβδομάδα από το ΕΘΝΟΣ, χθες το μεσημέρι μία ακόμη δημοσιογράφος ειδοποιήθηκε ότι απολύεται (παρά τις δεσμεύσεις του Διευθυντή της εφημερίδας ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση δημοσιογράφου - δεν θα σταματήσουμε να το υπενθυμίζουμε).

Πρόκειται για την Ευαγγελία Παπαγρηγοράκη, μέλος της ΕΣΗΕΑ, και εργαζόμενη στο Έθνος εδώ και 23 χρόνια ως καλλιτεχνικός συντάκτης και από το 2007 στο ένθετο ΕΘΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙ, το οποίο εκδίδεται με το ΕΘΝΟΣ της Τετάρτης. Παρά τις πιέσεις από το τμήμα προσωπικού, που επιτακτικά της ζητούσε να αποδεχτεί την απόλυση, αρνήθηκε να υπογράψει αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για το Σωματείο της να πιέσει για ανάκληση της απόλυσης.

Πάντως στον ΠΗΓΑΣΟ διαθέτουν χιούμορ αφού την ίδια μέρα κοινοποιήθηκε το… πρόγραμμα για τον γιατρό εργασίας (που είχε απαιτήσει παλιότερα η εκπρόσωπος Ιωάννα Ηλιάδη).
Σου λέει, μη μας μείνει κανένας από αυτούς που στέλνουμε στην ανεργία και δεν έχουμε το γιατρό- αφού άλλωστε είναι και ποινικό αδίκημα η απουσία του…

αναδημοσίευση από maxomenidimosiografia