ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Η Χριστίνα Ψυχάρη διευθύντρια στα «περιοδικά περιπτέρου» του ΔΟΛ
A
λλαγές είχαμε στη Μιχαλακοπούλου την περασμένη εβδομάδα. Μετά από διεργασίες που διήρκεσαν ημέρες επί ημερών και τέντωσαν πολλών τα νεύρα, αποχώρησε από τη διεύθυνση των μηνιαίων περιοδικών «περιπτέρου» (βλέπε μεταξύ άλλων «Marie Claire», «Cosmopolitan» και «Mommy») η Μόλλυ Ανδριανού και ανέλαβε στη θέση της η Χριστίνα Ψυχάρη. Επί τη ευκαιρία να σημειώσω ότι προχωράει με γοργούς ρυθμούς η υπόθεση newsroom και εντός των προσεχών εβδομάδων θα δούμε την πρώτη, πιλοτική, εφαρμογή της. Μπήκε επίσης το νερό στ' αυλάκι για εβδομαδιαίο περιοδικό κοινωνικής κριτικής (βλέπε κουτσομπολίστικο), μια ιδέα που αρέσει πολύ στο περιβάλλον του μεγαλομέτοχου Βίκτωρα Ρέστη.

ΚΟΥΪΖ: Ποιος εκδότης εφημερίδας ανακοίνωσε στους εργαζόμενους του φύλλου ότι δεν θα πληρωθούν, με τον εξής παλικαρίσιο τρόπο: «Οποιος αντέχει ας συνεχίσει. Οποιος δεν αντέχει ας πάει στο σπίτι του».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς διαπλέκονται οι εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης σκουπιδιών με τα... τεκταινόμενα στο βασίλειο των media;

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ εν τέλει 500 ευρώ έκαστος οι εργαζόμενοι της «Απογευματινής» (έναντι από τον μισθό του Ιουλίου), αλλά φως στον ορίζοντα ακόμη δεν φαίνεται. Η ιδιοκτησία επιμένει ότι εντός των ημερών θα γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

ΔΩΣΤΕ προσοχή στην έκθεση φωτογραφίας «ΑΡΟΔΟ, Λιμάνια, πορθμεία και βαρκάρηδες της Ανδρου», ως τις 30 του μηνός στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.

από τη στήλη Μέσα & Media του Χρ. Ξανθάκη στην «Κ.Ε.»