ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠαΣοΚ

Θέμα ωρών πλέον ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης μετά και την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων αυτών που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις 13 Περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι υποψήφιοι είναι:
Στο Δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης, στον Πειραιά ο Γιάννης Μίχας στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Μπουτάρης. Στο Δήμο Πατρας υποψήφιος είναι ο Δ. Κατσικόπουλος.
Στην Περιφέρεια Αττικής υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Σγουρός και στην Κεντρική Μακεδονία ο Μάρκος Μπόλαρης.
Στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο Άρης Γιαννακίδης, στη Δυτική Μακεδονία ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης, στην... Ήπειρο ο Βαγγέλης Αργύρης, στη Θεσσαλία ο Απόστολος Παπατόλιας, στη Δυτική Ελλάδα ο Απόστολος Κατσιφάρας, στη Στερεά Ελλάδα ο Κλέαρχος Περγαντάς, στην Πελοπόννησο θα στηριχθεί οανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης, στο Βορείο Αιγαίο ο Νάσος Γιακαλής, στο Νότιο Αιγαίο ο Γιάννης Μαχαιρίδης και στην Κρήτη ο Σταύρος Αρναουτάκης.
Για την Περιφέρεια Ιονίων νήσων αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου και όπως αναφέρθηκε θα είναι ακαδημαϊκός.