ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η Μπατζελή, ο Μπόνιος και μια συνέντευξη που έγινε συνομιλία




Ο Βασίλης Μπόνιος κατόρθωσε και πήρε συνέντευξη για το kourdistoportocali από την αποπεμφθείσα υπουργό Γεωργίας Κατερίνα Μπατζελή προκαλώντας τον φθόνο όλων των πολιτικών συντακτών του κατεστημένου της ενημέρωσης. Η Μπατζελή ως φαίνεται όμως το μετάνιωσε (γιατί άραγε;) και με επιστολή της ισχυρίζεται ότι τα όσα είπε στον Μπόνιο δεν συνιστούν συνέντευξη και ότι απλώς είχε μαζί του μια συνηθισμένη συνομιλία…
Κρίμα γιατί ήταν προς τιμήν της το ότι προτίμησε το διαδίκτυο και ένα απλό ανεξάρτητο μπλογκ για να μιλήσει και να εξηγήσει τους λόγους της αποπομπής της από την κυβέρνηση.
Ο Βασίλης Μπόνιος που υπέγραψε τη συνέντευξη της τέως υπουργού στο kourdistoportocali απαντά στη «διάψευση» της Μπατζελή:

Η επιτυχία του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" με τη συνέντευξη και τη φωτογράφιση της κας Κατερίνας Μπατζελή (η φωτογράφιση, η οποία δεν είναι paparazzi έγινε με μία PENTAX Optio Z10 στο γραφείο της στον 5ο όροφο της οδού Αμερικής 20, το πρωί της Πέμπτης), ενόχλησε προφανώς τους παραδοσιακούς νταβατζήδες των ΜΜΕ και τον εγωισμό κάποιων πολιτικών συντακτών, οι οποίοι είδαν ένα ανεξάρτητο μέσο του διαδικτύου να τους χαλάει τη σούπα.

Η ιδέα ότι είναι απλά νεκροί που προχωρούν, είναι πράγματι επώδυνη για... τους ίδιους, αλλά καλά θα κάνουν να το συνειδητοποιήσουν και να συμβιβασθούν με τη νέα πραγματικότητα.

Προφανώς κάποιοι από δαύτους πίεσαν τη Κατερίνα να προχωρήσει σε μια "διάψευση" της πραγματικότητας.
Σ όλη τη διάρκεια της συζήτησης η συνομιλία μας καταγράφηκε.

Δεν άλλαξα ούτε κεραία απο τα λεγόμενά μας.

Δεν το συνηθίζω άλλωστε μ όποιον κι αν συνομιλώ, ακόμη και με τον διάβολο, που λέει ο λόγος.

Η Κατερίνα γνώριζε ότι θα δημοσίευα τη συνομιλία μας στην ιστοσελίδα "Κουρδιστό Πορτοκάλι".
Έχουμε μάλιστα στη διάθεσή μας σχετικά mail απο το γραφείο της, τα οποία ακολούθησαν τη συνέντευξη.

Οπως επίσης κι άλλο υλικό που αφορά την πολύ ουσιαστική δουλειά που έκανε όλους αυτούς τους μήνες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ίδια μας τα απέστειλε ηλεκτρονικά.

Δεν χρειάζεται ν απολογείται σε κανέναν, είτε συνάδελφό της πολιτικό, είτε δημοσιογράφο.

Άλλωστε η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να τη θέσει εκτός κυβέρνησης ήταν άστοχη-αυτό δεν είναι μόνο δική μας εκτίμηση, είναι κοινή πεποίθηση.

Η ίδια απλά ήταν ο αδύναμος κρίκος σ εκείνο τον μεταμεσονύχτιο μαραθώνιο του ανασχηματισμού.

Όσο για το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και τις συνεντεύξεις κορυφαίων πολιτικών απ όλα τα κόμματα, δεν έχει ανάγκη ν αποδείξει τ αυτονόητα.

Είναι η δύναμη των ανεξάρτητων φωνών του διαδικτύου αυτή που ενοχλεί.
Ωσπου να μας καθαρίσετε όλους, το πάρτυ θα συνεχίζεται...