ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Απογευματινή: 60 απολύσεις ζητάει ο Σαραντόπουλος!



Σε συνέλευση προχώρησαν την περασμένη Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην «Απογευματινή», καθώς ο καιρός περνάει και λύσεις δεν βρίσκονται για το οικονομικό πρόβλημα της εφημερίδας.
Την περασμένη Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης, Κ. Σαραντόπουλος, εξόφλησε τα οφειλόμενα Ιουνίου, επιμένοντας, ωστόσο, σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, ότι αν δεν συμφωνήσουν με σχέδιο που προβλέπει 60 απολύσεις δεν πρόκειται να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές.
Οι εργαζόμενοι, πάλι, απάντησαν ότι πρώτα πρέπει να γίνει συνολική εξόφληση και ακολούθως να συζητηθεί ένα σχέδιο εξυγίανσης του φύλλου «το οποίο δεν θα στερείται λογικής».
Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι συντάκτες αναμένεται να συζητηθούν την προσεχή Τετάρτη και, εφόσον προκύψει προσωρινή διαταγή, μπορεί να έχουμε από εντολή πληρωμής έως συντηρητική κατάσχεση...

SPEC ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με προϋπολογισμό 441.463 ευρώ προκήρυξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, με αντικείμενο του έργου την υλοποίηση συντονισμένων παρεμβάσεων εθνικής εμβέλειας πρόληψης και ευαισθητοποίησης της κατηγορίας «Ενίσχυση των δράσεων της τοπικής συνδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και την καταπολέμηση της βίας». Δεν χρειάζεται νομίζω να υπογραμμίσω σε ποιον ζωγράφο πρέπει να ανατεθεί η υλοποίηση της καμπάνιας.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ κανείς και για την ΕΡΤ, που έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από το κοινό της διότι στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Τσόκλης στην Ιταλία», ο κ. Τσόκλης «προβαίνει σε δηλώσεις οι οποίες απηχούν προσωπικές του απόψεις και δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα και την αποστολή της δημόσιας τηλεόρασης». Υπενθυμίζω απλώς το μότο της Ενωσής μας («Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης») και προτείνω στην ΕΡΤ, μια και πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου, να αρχίσει από τώρα τις συγνώμες για κάθε πλάνο του Μουσολίνι, του Τσιάνο και του Μπαντόλιο που θα προβάλει.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ότι θα του ήρθε κόλπος του Αντώνη Σαμαρά, όταν διάβασε το δελτίο τύπου με την επικεφαλίδα «Η Ντόρα στο Σύνταγμα»! Και είμαι σίγουρος ότι ξεφύσηξε ανακουφισμένος όταν έριξε μια ματιά πιο κάτω και είδε ότι η είδηση αναφερόταν στην «Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια», την καρτούν δηλαδή πρωταγωνίστρια του νεότευκτου καναλιού «Nickelodeon», που συμμετείχε σε διαφημιστική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.


του Χρ. Ξανθάκη / Μέσα & media / Κ. Ε.