ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Εκπληξη για την παραμονή της Τζάκρη και στη νέα κυβέρνηση



Εκπληξη προκάλεσε η μη αποπομπή από την κυβέρνηση της «Αυτοκράτειρας Θεοδώρας» και ιδιαίτερα στα γραφεία της εφημερίδας Αποκαλύψεις όπου όλοι ήταν σίγουροι ότι με τον ανασχηματισμό η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη «θα πάρει πόδι».
Η εφημερίδα των Κοτρώτσου – Κατσώνη ήταν αυτή που είχε αποκαλύψει σε πρωτοσέλιδό της ότι η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, η αποκαλούμενη στην Πέλλα και «Αυτοκράτειρα Θεοδώρα», μεσολάβησε για την πρόσληψη συμπολιτών και συγγενών της στον... αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Πέλλας. Η Τζάκρη είχε τότε κληθεί από τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη να δώσει εξηγήσεις που τότε κρίθηκαν επαρκείς.
Η υφυπουργός με τη σειρά της είχε κάνει λόγο για «αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος της» δηλώνοντας τότε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγή αποζημίωσης κατά των υπευθύνων της εφημερίδας. Η Τζάκρη στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε ανέφερε οτι η πρόσληψη έκτακτων ωρομίσθιων υπάλληλων, μεταξύ των οποίων δύο συνεπώνυμοί της λόγω συγγένειας ή απλής συνωνυμίας, έγινε με όρους διαγωνισμών του ΑΣΕΠ και με ευθύνη του υπουργείου Πολιτισμού.
Εν αναμονή αντιδράσεων (μέσω ρεπορτάζ και σχολίων) από την εφημερίδα Αποκαλύψεις.