ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Public Enemy για τις εφημερίδες



«Τα τέσσερα περιοδικά που κάνουν τη διαφορά» διαφημίζει το Εθνος της Κυριακής. Ανάμεσά τους το ΕΙΚΟΝΕΣ και το Homme το οποίο πήρε πίσω το συγκρότημα Μπόμπολα από τους Αναστασιάδη – Καραμήτσο μετά και τη μεταβίβαση του 70% του Θέματος στους δύο δημοσιογράφους. Το Homme θα δίνεται μαζί με το Εθνος κάθε 4η Κυριακή.
Από την άλλη πλευρά το Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το πρώτο μέρος της εκπληκτικής ταινίας Public Enemy με τον Βενσάν Κασέλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας όπου προβάλεται το άρθρο του αδελφού του πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου στην «Οικονομική Επιθεώρηση» με το οποίο επιτίθεται κατά του υπουργού Οικονομικών.
Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με τη σειρά της προσφέρει συλλογή cd με live εμφανίσεις της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.
Το Βήμα συνεχίζει Χωρίς Προορισμό... (Χήδερ Γκράχαμ) και με Τα Φοβερά Ντοκουμέντα (Η δίκη των έξι).
Ο πόλεμος των προσφορών δείχνει ότι ο Σεπτέμβριος μπήκε για τα καλά με τις περικοπές να είναι μέσα στο πρόγραμμα όλων ανεξαιρέτως των εργοδοτών. Το ζητούμενο είναι η αύξηση της διαφήμισης μέσα σε μια αγορά που δεν λέει με τίποτε να ανέβει και με τις κυκλοφορίες να παραμένουν καθηλωμένες σε χαμηλά επίπεδα.

Υ.Γ. Οι αναγνώστες ήταν και παραμένουν απαιτητικοί και όποιος από τους μεγαλοεκδότες αλλά και τους μεγαλοδημοσιογράφους το καταλάβει αυτό θα βγεί κερδισμένος…