ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η Ντόρα, ο Μαρινάκης και ο θρίαμβος της Γιάννας


Σταχυολογούμε από τη στήλη x-press της Lifo:

• ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ εισέρχεται πλέον η εφημερίδα «metro», η οποία είναι ξεπουπουλιασμένη εσχάτως. Πιθανόν τώρα να αποκτήσει νέο σφρίγος και περισσότερα φύλλα. Αλλά ο πολιτικός επηρεασμός, αποδεδειγμένα, γίνεται από φύλλα που εκτός από μαζική κυκλοφορία έχουν και κύρος. Aπλή υπενθύμιση... Υπάρχει και μια αδέσποτη πληροφορία ότι ο κύριος Μαρινάκης προτίθεται να αγοράσει Flash και «Εspresso». Eιδικά με τη δεύτερη, η κυρία Μπακογιάννη θα οικοδομήσει το τελειότερο προφίλ.

• Πενήντα εκατομμύρια υπέρ των αστέγων εδώρισε στον κύριο Κακλαμάνη η Γιάννα Αγγελοπούλου και εκείνος τα παρέλαβε με μια χαριτωμένη χειρονομία (σε καλή μεριά). Φωτογραφηθήκαν κιόλας: χαμογελούσαν προφίλ με όλους τους κοπτήρες τους και κοίταζαν ο ένας τον άλλο στα μάτια, θαρρείς με ερωτοπάθεια. Χρησιμότερο θα ήταν η φιλόστοργος κυρία να μας ενημερώσει (τουλάχιστον αυτή) πόσο εντέλει κόστισε η... μοιραία Ολυμπιάδα, που έριξε μια ώρα αρχύτερα τη χωρά στα ξεβράκωτα σανίδια, σα παξιμαδοκλέφτρα. Η Ελλάδα πληρώνει τη λυπητερή του θριάμβου της.

• ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (το λειασμένο από τη θέρμη και το βάρος χιλιάδων εγκληματικών κώλων) θα καθίσει ο κύριος Χρήστος Παναγόπουλος, κατηγορούμενος για κακουργήματα που διεπράχθησαν στην ΕΡΤ ενόσω ήταν Πρόεδρος.

• Τα καλύτερα infographics των ελληνικών εφημερίδων τα έχει με διαφορά η «Καθημερινή». Πυκνότητα πληροφοριών, μοντέρνα χρώματα, ευκολία να τα διαβάζεις.