ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Καθολική η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ




Παρέλυσε η χώρα χθες από την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν η ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ. Τα συνδικάτα εξέφρασαν τη αντίθεσή τους στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και στο εργασιακό και περίπου 10 χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.
Προβλήματα υπήρξαν και στο λιμάνι του Πειραιά καθώς μέλη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν τον απόπλου των πλοίων. Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ των συνδικαλιστών και της αστυνομίας. Κανονικά διεξήχθησαν τα δρομολόγια από τις 9 το βράδυ.
Χθες η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος.
Αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στη συνέχεια επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματά τους στη Βουλή.
Μικρής κλίμακας επεισόδια σημειώθηκαν... μεταξύ ομάδων νεαρών και της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε τράπεζες, καταστήματα και στάσεις λεωφορείων, να τραυματιστούν 7 αστυνομικοί, ενώ σημειώθηκαν 13 προσαγωγές και 6 συλλήψεις.

από enet.gr