ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

Προς 24ωρη απεργία στην “Ελευθεροτυπία” για τις απολύσειςΠαρά την 4ωρη στάση εργασίας της Ενωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, η Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε δεν ανακαλεί τις δύο πρώτες απολύσεις διοικητικών υπαλλήλων και προχωρά στο σκληρό πρόγραμμα “περικοπών” (ήδη απολύονται χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι με “μπλοκάκια”), που κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει, ύστερα και από την αναστολή των ενθέτων περιοδικών (Γεωτρόπιο, “9″, Bet, We κ.ά).
Aναμένεται να συνεδριάσει η Διασωματειακή Επιτροπή των Ενώσεων των εργαζομένων στον Τύπο και στα ΜΜΕ με πρόταση για 24ωρη απεργία όλων των κλάδων των εργαζομένων (δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί) στην Ελευθεροτυπία, την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στο enet.gr, στα ατελιέ, τη φωτοσύνθεση και στο πιεστήριο. Η απεργία προτείνεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/6, ή την Πέμπτη 1/7..., ή την Παρασκευή, 2/7. (από syspeirosi)