ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μετακομίζει στη Λήμνο η οικογένεια Ζαγορίτη


Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης μετά τα ανδραγαθήματα του γιού του Μάκη με την πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο. Ο Λευτέρης λέγεται ότι είναι σκασμένος, κι όχι τόσο για το ρεζιλίκι και τον διασυρμό του ονόματος Ζαγορίτη, όσο από τη γκρίνια της συζύγου του Κωνσταντίνας που του καταλογίζει ότι «δεν έκανε τίποτε για να αποτρέψει την μετάθεση του Γερασιμάκη στη Λήμνο». Μάλιστα ακούστηκε ότι του ζητάει να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από τη Ρηγίλλης και να μετακομίσουν στη Μύρινα «μέχρι να απολυθεί το παιδί» τον Σεπτέμβριο.
Θυμίζουμε ότι ο Γεράσιμος Ζαγορίτης τιμωρήθηκε με ποινή... φυλάκισης 60 ημερών εκ των οποίων οι 30 αυστηρή φυλάκιση στο πειθαρχείο. Ο γιος του γραμματέα της ΝΔ μετατέθηκε σε παρατηρητήριο του Πολεμικού Ναυτικού στη Λήμνο όπου και θα εκτίσει και την ποινή του περιορισμού καθώς στο Ναυτικό δεν υπάρχουν πειθαρχεία.