ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Δύσκολες ώρες στην Απογευματινή - Απλήρωτοι δύο μήνες οι εργαζόμενοιΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ / ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΝΕΟ


Δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους στην εφημερίδα Απογευματινή. Δεν φτάνει που έχουν να πληρωθούν δύο μήνες(!), βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες και χωρίς εκπροσώπηση στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Όπως ακούγεται η μέχρι τώρα εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της Φειδίου, Χριστίνα Διβόλη υπέβαλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους.
Η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την εκλογή νέου εκπροσώπου στην Απογευματινή την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. στο Μέγαρο της Ενωσης (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).
Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5 ος όροφος) έως την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010, στη 1 μ.μ. ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να... υποβληθούν έως τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010, στη 1 μ.μ.
Υπενθυμίζεται σε όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μικτό Συμβούλιο οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.