ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι της ΕΡΤ απέκλεισαν το ραδιομεγάρο της Αγ. Παρασκευής


Αποκλεισμένο από τις 6.00 το πρωί είναι το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ την Αγία Παρασκευή. Στον αποκλεισμό του κτιρίου της ΕΡΤ προχώρησαν συμβασιούχοι τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί των οποίων οι συμβάσεις έργου λήγουν σήμερα και η κυβέρνηση δεν τις ανανεώνει. Οι συμβασιούχοι έχουν αποκλείσει όλες τις εισόδους του μεγάρου της ΕΡΤ με κάδους σκουπιδιών, παρεμποδίζοντας την είσοδο των άλλων εργαζομένων στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η διοίκηση της ΕΡΤ τους έχει διαμηνύσει ότι ορισμένοι από αυτούς θα προσληφθούν κάποτε μέσω ΑΣΕΠ ή με άλλες διαδικασίες, πελατειακού χαρακτήρα.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συνάντηση στο αποκλεισμένο κτίριο επιτροπής των συμβασιούχων με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. Γ. Γαμπρίτσο , ο οποίος, όπως είναι γνωστό, δεν ξέρει τίποτα για το… φόνο. Παραπέμπει στους… ανάλγητους υπουργούς Ραγκούση και Γερουλάνο και ενίοτε στην τρόικα, το Δ.Ν.Τ και την Ε.Ε. τον ιμπεριαλισμό… Αυτός, όπως και ο Παπαγεωργίου και τα άλλα διορισμένα μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ, απλώς παίρνουν τις μισθάρες τους και τα λοιπά έσοδα παραστάσεως, έχουν γραμματείς, οδηγούς για να κάνουν τις δουλειές τους, σπαταλούν το δημόσιο χρήμα προς τις παρέες τους και ζεσταίνουν τις καρέκλες της εξουσίας τους.


από syspeirosi