ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Tο πολιτικό φάουλ Λοβέρδου και η luxury θητεία του Κασιδόκωστα


Αποκλειστικά θέματα και αποκαλύψεις αυτή την Κυριακή στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα που φαίνεται να επιστρέφει στην γνωστή πετυχημένη συνταγή που την έχει φέρει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των αναγνωστών των κυριακάτικων φύλλων..
Μετά τα δημοσιεύματα για το πάρτι - πρόκληση του ζεύγους Χρουσαλά – Πατίτσα και την αποκάλυψη για την άδεια του νεοσύλλεκτου Κασιδόκωστα στην… Καραϊβική, η εφημερίδα επιστρέφει. Αποκαλύπτει με ρεπορτάζ και φωτογραφίες την «θητεία 5 αστέρων» του Πάρι Κασιδόκωστα και τις σκανδαλώδεις διευκολύνσεις που του παρέχονται στο στρατόπεδο που υπηρετεί. Η εφημερίδα τον παρουσιάζει ως «ναύτη luxury» με δίκλινο δωμάτιο, εσπρεσσιέρα και θέση πάρκινγκ δίπλα σε αυτή του διοικητή του στρατοπέδου!..
H πιο σοβαρή αποκάλυψη όμως είναι αυτή που αφορά στο πρόσωπο του υπουργού που κατεδαφίζει τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων και καταργεί τα κεκτημένα δεκαετιών. Η εφημερίδα εμφανίζει τον... Ανδρέα Λοβέρδο να παρευρίσκεται και να είναι ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση του ομίλου ΙΕΚ – ΞΥΝΗ που φέρεται να χρωστά στο ΙΚΑ 4,2 εκατ. ευρώ!..