ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Καταγγέλουν απόπειρα φίμωσης του μπλογκ troktiko

Γράφει το μπλογκ troktiko σε μία από τις πολλές αναρτήσεις του όπου καταγγέλει απόπειρα φίμωσής του:

«Η φασιστική επίθεση κατά του troktikou έχει όνομα και επίθετο. Eλληνικός δάχτυλος και μάλιστα γνωστά πρόσωπα κρύβονται πίσω από την επιχειρούμενη προσπάθεια φίμωσης του troktikou. Μετά το χθεσινό λουκέτο για λόγους που δεν μας έγιναν ΕΠΙΣΗΜΩΣ γνωστοί αλλά τους μάθαμε , μπορούμε πλέον να πούμε ότι ζούμε στον Αμερικανικό αστερισμό και σε μια χώρα που δεν μπορεί να προφυλάξει την ελευθερία της έκφρασης.

Το μοναδικό blog που έχει βάλει ακόμα και τηλέφωνο για να εξυπηρετεί τον κόσμο δέχθηκε επίθεση και συνεχίζει να.... έχει πλέον ανοιχτό μέτωπο με την google καθώς οι άνθρωποι θεωρούν ότι παραβιάσαμε τους όρους τους. Ποιοι είναι αυτοί οι όροι; Ποιος έκανε επίθεση στην google και αυτοί ενοχλήθηκαν και από που ενημερώθηκαν για ποιες αναρτήσεις μας;

Γιατί δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να απαντήσουμε και γιατί δεν ενημερωθήκαμε για την επικείμενη φίμωση;

Αυτοί δεν είναι δημοκρατικοί αλλά φασιστικοί όροι.

Η δημοκρατία και η ελεύθερη έκφραση πλήττεται βάναυσα όμως ένα θα πρέπει να ξέρουν. Το κύμα της οργής θα γίνει μεγαλύτερο και η αντίδραση θα είναι τεράστια.

Έχουμε έτοιμες λύσεις οι οποίες δεν θα στηρίζονται στον οποιοδήποτε Αμερικανό υπάλληλο θέλει να εκτελέσει της εντολές του συστήματος που έχει βάλει την χώρα στον γύψο.

Μπορούμε και μόνοι μας για να δούμε μετά τι θα λένε οι λαλίστατοι δημοσιοκάφροι που επιτίθενται και μιλάνε για ανωνυμία. Να δείτε ότι το παιχνίδι το παίζουμε καλύτερα με τους δικούς σας όρους».