ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Μπλόφα Λοβέρδου ταράζει Μαξίμου και ΕΕ


Οι ισχυρισμοί του υπουργού Εργασίας ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την τρόικα για τις συντάξεις προκαλούν σύγχυση

Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδής / Βήμα


Μείζον πολιτικό ζήτημα ανέκυψε χθες στο εσωτερικό της κυβέρνησης σχετικά με τους χειρισμούς του υπουργείου Εργασίας για το υπό κατάρτιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Την ώρα που ο υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος επέμενε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου και για ενδεχόμενες αποκλίσεις από το μνημόνιο, κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών σημείωνε ότι «οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό θα είναι αυτές που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο» .

Η διάσταση απόψεων και η προσπάθεια του υπουργού Εργασίας να εμφανίσει ένα «ηπιότερο» πακέτο μέτρων προκαλούν σύγχυση στην κοινή γνώμη γύρω από τις κυβερνητικές προθέσεις, αυξάνουν την αβεβαιότητα στους ασφαλισμένους, δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις στους επιτηρητές της ελληνικής οικονομίας και εκθέτουν την κυβέρνηση.... εμφανίζοντάς την ανακόλουθη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=333645&dt=26/05/2010#ixzz0p1IrEuHF