ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο Σαμαράς και ο χαρωπός Ομιλος της ΝΔ




«Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προσέχοντας μην κάνει λάθος και του ξεφύγει κάποιο άλλο όνομα από αυτά που είχε προγραμματιστεί να πει.
Ο Σαμαράς έκανε αυτή τη δήλωση λίγο μετά την απόφασή του να συγκροτήσει Επιτροπή Αξιολόγησης που θα αναζητήσει φρέσκα πρόσωπα (αφού του έφυγε η Ντόρα) για τις λίστες της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος σήκωσε αμέσως το γάντι και κάλεσε σε μονομαχία το... Σαμαρά δηλώνοντας:
«Από την δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του. Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ.Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα. Η αλήθεια και το ήθος μου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις. Προσδοκώ να κριθώ από την δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους. Και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε».
Αλήθεια ο Ρουσόπουλος στην κυβέρνηση ποίου κόμματος ήταν υπουργός επί σειρά ετών;

Η απάντηση του Παυλίδη ο οποίος απεκάλεσε τη ΝΔ «όμιλο» ήταν ολίγον τι πιό σοφιστικέ από αυτή του Ρουσόπουλου:

«Περιοδεύων στα Δωδεκάνησα, με πληροφόρησαν ότι ο επικεφαλής του "Ομίλου", παρά το γεγονός ότι δεν είμαι μέλος αυτού, αναφέρθηκε και μάλιστα εκνευρισμένος και στο πρόσωπό μου.

Επί της σημερινής "προκάτ" δήλωσής του, σημειώνω:Το ποιος έβλαψε και συνεχίζει συστηματικά να βλάπτει ανεπανόρθωτα την παράταξη φαίνεται πως δεν το 'χει πάρει ακόμη είδηση...

Αλλ' έσσετ' ήμαρ!... Την εντολή της 29ης Νοεμβρίου 2009 μάλλον την παρανόησε. Πάντως, δεν ήταν "χτίσιμο", αλλά απλώς "επισκευή". Η διαπίστωση, όμως, δυστυχώς, είναι ότι προχωρεί με ρυθμό ταχύ στην "κατεδάφιση"».