ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Κόβει τη χρηματοδότηση της ΝΕΠ ο Λαυρεντιάδης



Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΕΠ. Μια μικρή Ελλάδα φαίνεται να είναι η ΝΕΠ και το ΔΝΤ της (ο Λαυρέντης) κόβει μαχαίρι τη χρηματοδότηση και σεντράρει (το έμαθε από τον Ολυμπιακό) την τραγική διοίκηση και τα "καραγκιοζάκια" της.
Αλεξίσφαιρες Mercedes, σωματοφύλακες με ακουστικά (μεταξύ τους κάποιοι μπάτσοι στη σύνταξη που το παίζουν FBI), πολυτελή γραφεία, στρατός ρουφιάνων είναι λίγα από τα δείγματα ενός άμυαλου(;) και επιπόλαιου σχήματος που μόνο απο θαύμα (βλέπε τη βαθιά τσέπη του Άγιου Λαυρέντη) δεν θα γκρεμιστεί σα χάρτινος πύργος.
Η αλαζονεία «στελεχών» που πριν λίγους μήνες ήταν τρόφιμοι ψυχιατρικών ιδρυμάτων ή εκλιπαρούσαν για δουλειά προκαλεί τριγμούς και θέτει σε κίνδυνο το ψωμί εκατοντάδων άξιων και φιλότιμων εργαζομένων. Λαυρέντη, πάρε την σκούπα και καθάρισε την κόπρο του Αυγείου.
Μην λυπηθείς ούτε το.... γέροντα προστατευόμενό σου, του οποίου το κουμάντο θυμίζει έντονα την εγκληματική διακυβέρνηση του Καραμανλή. Κλεισμένος στην Καλλιθέα (ο άλλος ήταν και πιο μερακλής αφού είχε διαλέξει τη Ραφήνα) ήταν άσχετος με το πάρτυ εκατομμυρίων και εξουσίας που γινόταν και ακόμα γίνεται γύρω του!
Κρίμα να μείνουν τόσοι εργαζόμενοι στο δρόμο γιατί κάποιες ουρανοκατέβατες κυράτσες θέλησαν να βγάλουν τα απωθημένα δεκαετιών!
Δυστυχώς σήμερα όλα τα συμπτώματα ενός διεφθαρμένου τοπίου εκτυλίσσονται σε μια επιχείρηση που κάποιοι υπερφίαλοι την ονόμαζαν, αφελώς και προκλητικά, ως "ο νέος ΔΟΛ".

αναδημοσίευση από
makiavelis