ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Η Αργεντινή φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Μέσι, ο Μίλιτο και οι loosers του Pro

Mετά από 45 χρόνια.η Ιντερ επέστρεψε στην κορυφή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιλάνου με δύο γκολ του Αργεντινού Ντιέγκο Αλμπέρτο Μιλίτο επικράτησε επί της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του και έγινε ο τρίτος τεχνικός, (μετά τους Χάπελ και Χίτσφελντ) που κατακτά Τσάμπιονς Λιγκ με δύο διαφορετικές ομάδες. Το πρώτο τρόπαιο το είχε πάρει το 2004 με την ομάδα της Πόρτο.

Η Ίντερ με το 2-0 επί της Μπάγιερν έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που κατακτά το τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ μέχρι το τέλος του 2010 θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και τα Σούπερ Καπ σε Ιταλία και Ευρώπη.

Τώρα όλοι περιμένουν να δουν την Αργεντινή των Μιλίτο, Μέσι και Τέβεζ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αφρικής. Προς το παρόν οι περισσότεροι παίζουν Pro αρκούμενοι σε excellent αναμετρήσεις στο «πειραγμένο» Playstation. Περιττό να αναφερθεί ότι τώρα οι loosers του παρελθόντος επιλέγουν Αργεντινή....ελπίζοντας να ρεφάρουν…