ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Γεννημένοι νικητές!..





«Ελπίζω να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους με τον Μουρίνιο. Ο Ζοσέ είναι νικητής, σαν εμένα, και χαίρομαι για την πρόσληψή του στη Ρεάλ» δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το «ΟΚ» της Ιντερ στη Ρεάλ για την έλευση του συμπατριώτη του προπονητή στη Μαδρίτη.
Θυμίζουμε οτι ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε στην Ιντερ το ποσό των 8 εκατ. ευρώ (ζητούσαν 16 ) για την αποδέσμευση του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πορτογάλος προπονητής έχει συμφωνήσει από την πλευρά του με τη Ρεάλ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με αμοιβή 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Στο μεταξύ στο Μιλάνο η «προπονητολογία» στους «νερατζούρι» έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης Μάσιμο Μοράτι τόνισε πως στόχος της Ίντερ είναι ο.... Φάμπιο Καπέλο, αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει οτι θα κλείσει την καριέρα του ως προπονητής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.
Στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Ιντερ, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, βρίσκονται οι Πεπ Γκουαρντιόλα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, Λεονάρντο και Ρομπέρτο Μπάτζιο, Ρόι Χότζσον και Ράφα Μπενίτεθ.