ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Αμετάβλητη η κυκλοφορία της ΕφΣυν παρά την αύξηση της τιμής


Παρά την αύξηση της τιμής της Εφημερίδας των Συντακτών η κυκλοφορία της παρέμεινε αμετάβλητη. Σε σχετικό σημείωμά της η εφημερίδα αναφέρει:"Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αναγνώστες της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το γεγονός ότι στην πλειονότητά τους δέχθηκαν με κατανόηση την αύξηση της τιμής της από την περασμένη Δευτέρα, στα 2 ευρώ για το καθημερινό φύλλο και στα 2,5 για την έκδοση του Σαββατοκύριακου (4,25 ευρώ με την προσφορά). Η κατανόηση εκφράζεται στα δεδομένα της σχεδόν αμετάβλητης κυκλοφορίας αυτή την πρώτη εβδομάδα με τη νέα τιμή.
Ομολογούμε ότι ως ομάδα της συνεταιριστικής εφημερίδας είχαμε μια αγωνία για το πώς θα αντιδράσουν οι φίλοι αναγνώστες στην αύξηση που αναγκαστήκαμε να κάνουμε, έχοντας επί δύο χρόνια απορροφήσει όλες τις μεγάλες αυξήσεις στα κόστη παραγωγής και εκτύπωσης (ιδιαίτερα του χαρτιού που ανατιμήθηκε πάνω από 60%).
Χαιρόμαστε που επιμένουν να είναι οι «μόνοι εργοδότες μας» και εγγυητές της ανεξαρτησίας μας. Και δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την αφοσίωσή τους με περισσότερο, καλύτερο, μαχητικότερο και αποκαλυπτικότερο περιεχόμενο".