ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Πωλητήριο σε μεγάλο κανάλι


Eσχάτως παρατηρείται μια σχετικώς αυξανόμενη κινητικότητα στο λογιστήριο τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας. Από τα όσα ζητούν να μάθουν οι «επισκέπτες» στο λογιστήριο του καναλιού, προκύπτει ότι μάλλον ο ιδιοκτήτης έχει αποφασίσει να πουλήσει.
*** 
Το ATTICA TV, ενισχύει την ποιοτική του ψυχαγωγία με νέες εκπομπές. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «INFOWAR» μας φέρνει ιστορίες από το Gotham City, τα «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ» μας προσκαλούν σε συγκινητικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και η «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ» εξηγεί τη δύναμη που η ίδια ασκεί στη σύγχρονη κοινωνία. Τέλος, το «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΒΕΡΑΝΙ» αναβιώνει αναμνήσεις με ακούσματα της ρεμπέτικης μουσικής.
***
Δυναμική πρεμιέρα έκαναν οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η νέα εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας του OPEN, σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το 17,5% στο σύνολο του κοινού. 
***
To ERTFLIX είναι πλέον προσβάσιμο και στους συνδρομητές του Apple TV, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της Νο1 ελληνικής ψηφιακής πλατφόρμας.
Blockbuster ταινίες, ευρωπαϊκός κινηματογράφος, ελληνικές και ξένες σειρές, ντοκιμαντέρ, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, μουσικές εκπομπές, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, αλλά και 24ωρη ενημέρωση, όπως και καθημερινές εκπομπές από το ERTNEWS για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο, θα βρίσκονται πλέον στο Apple TV.