ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Ξέσπασμα Νταλάρα κατά τηλεδημοσιογράφων


Ξέσπασε ο Γιώργος Νταλάρας απέναντι σε ρεπόρτερ που τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, στην οποία μίλησε με τον Νίκο Μπογιόπουλο για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Οι δημοσιογράφοι από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.
Οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με την δήλωσή του ότι είναι ντροπή τραγουδιστές να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα, γεγονός που τον ενόχλησε φανερά.
Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε:
«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;. Πείτε κάτι για τον Τσιτσάνη στις εκπομπές σας. Τα κανάλια σάς εκμεταλλεύονται και δεν το καταλαβαίνετε»…
Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Οι δημοσιογράφοι επέμεναν να τον ρωτούν, προκαλώντας του νέο εκνευρισμό και τότε ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε λέγοντας:
«Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει “είναι ντροπή αυτό που κάνεις”».

Οταν η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε του είπε «είναι η δουλειά μου» ο Νταλάρας της απάντησε: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, εγώ είμαι ο ίδιος από το 1969».