ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ε, δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι...


Σφοδρές εσωκομματικές τριβές στη Νέα Δημοκρατία έχουν προκληθεί ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, δηλώνει έτοιμος ακόμα και να παραιτηθεί επιμένοντας στην θέση του κατά του νομοσχεδίου που θα έρθει στη Βουλή για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
«Ε, δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι. Θα αναλάβει κάποιος άλλος. Μια δουλειά είναι και αυτή, στις δουλειές συμβαίνουν διάφορα», σημείωσε ο Μάκης Βορίδης στη συνέντευξή του.
Αντίθετα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο» δεν βρίσκει το λόγο γιατί ένας βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο.
«Είναι ισορροπημένο τόσο γιατί δεν υιοθετεί την παρένθετη μητέρα για τα ομόφυλα ζευγάρια, όσο και γιατί δεν υιοθετεί τον κατά την γνώμη μου εξαιρετικά ατυχή τίτλο ‘’Γονέας 1’’ και ‘’Γονέας 2’’, διατηρώντας τις παραδοσιακές ονομασίες που δημιουργούν την εικόνα της οικογένειας εδώ και αιώνες», υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας.