ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ένα ζευγάρι έχουν μόνο;


Προ ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Γαλάτσι, σε μία καφετέρια, να μιλήσει με τον λαό του. Επιτυχημένη επίσκεψη, μαζεύτηκε πολύ κόσμος, πήραν φωτιά οι τοπικές οργανώσεις έως και την Κυψέλη. Εντάξει, αναμενόμενη η κινητοποίηση. Και κατανοητή. ΟΝΝΕΔ είναι αυτή.
Στο Γαλάτσι λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε κι ένα ζευγάρι που απέκτησε σπίτι, λέει, μέσα από το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Ο Σπύρος και η Ραφαέλλα υποδέχτηκαν στο σπίτι τους τον κάζουαλ πρωθυπουργό προκειμένου να μιλήσουν σαν απλοί άνθρωποι μεταξύ τους και να διαφημίσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.


Ο Σπύρος και η Ραφαέλλα όμως είναι το ζευγάρι που διαφήμιζε ξανά το «Σπίτι μου» σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας κατά την προεκλογική περίοδο! Αποτελούσαν τότε το ντεκόρ του κ. Μητσοτάκη.
Καλά, είναι σοβαροί τώρα; Το ίδιο ζευγάρι έβαλαν και προεκλογικά και τώρα; Άλλο ζευγάρι που να έχει επωφεληθεί από αυτό τα «θαυμάσιο» πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για το «Σπίτι μου», δεν υπάρχει; Μόνο ένα διαθέτουν;