ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Η Ακρίτα πάει τελικά Σπέτσες - Την «έψησε» ο Κασσελάκης


Άλλαξε γνώμη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και με ανάρτησή της ενημερώνει ότι θα μεταβεί το Σάββατο στο νησί, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ενότητας. Παρά το γεγονός ότι εδώ και ημέρες είχε εκφράσει ενστάσεις για το τριήμερο στις Σπέτσες με την απουσία της να θεωρούνταν δεδομένη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι αλλάζει άποψη και για χάρη της ενότητας θα μεταβεί το Σάββατο στο νησί, όπου διεξάγονται οι διεργασίες της Κ.Ο.
Η Έλενα Ακρίτα, αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης, αρμόδια για την Ισότητα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τόνισε ότι αποφάσισε να βάλει την κομματική συσπείρωση πάνω από όλα σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους.
«Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε» σημείωσε.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Ακρίτα στο fb:
«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».