ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Σχεδιάζεται θεματικό κανάλι για τους Αγώνες του Παρισιού


Σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ώστε να είναι έτοιμη -ως εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας- για την κάλυψη των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι και σε 16 πόλεις στη μητροπολιτική Γαλλία αλλά και στη γαλλική αποικία της Ταϊτής, κατακαλόκαιρο.
Η ΕΡΤ σχεδιάζει ένα νέο -pop up- κανάλι, το οποίο θα λειτουργήσει μόνο στο διάστημα διεξαγωγής των Αγώνων, δηλαδή από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου και θα μεταδίδει αποκλειστικά περιεχόμενο από το «Παρίσι 2024».
Το κανάλι θα ενταχθεί στην δωρεάν υβριδική πλατφόρμα ERTFLIX με «ζωντανές» μεταδόσεις.
Τελετή έναρξης και λήξης των Αγώνων αλλά και οι μεταδόσεις των αγωνισμάτων θα καλυφθούν κατά κύριο λόγο από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.
Οι Αγώνες θα έχουν, λογικά, και ραδιοφωνική κάλυψη από την ΕΡΑ Σπορ.
Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την ΕΡΤ2 καθώς η HD συχνότητα της οποίας αναμένεται να αξιοποιηθεί από το ERTNews, κατά κύκλους περι την ΕΡΤ που είναι σε θέση να γνωρίζουν.