ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ούτε εγώ κατάλαβα τι είπα!..


Πτολεμαΐδα: Προεκλογικό σποτ για …Όσκαρ

Αν υπήρχαν Όσκαρ για τα προεκλογικά σποτ είναι βέβαιο πως θα το κέρδιζε με διαφορά. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πτολεμαΐδας, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, έδωσε… ρεσιτάλ σατιρίζοντας τα «ξύλινα» σποτ άλλων υποψήφιων.
Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης αρχίζει να αναφέρει τα ονόματα όλων των συγγενών και των φίλων του, αφού «αυτός είναι ο μόνος λόγος να τον ψηφίσουν», ενώ παρουσιάζοντας τον εαυτό του, ξεκινάει: «γεννήθηκα στην πόλη της Πτολεμαΐδας… με καισαρική».
Ο σκηνοθέτης τον διακόπτει, για το πουκάμισο που -όπως λέει- του έδωσε η γυναίκα του, του φτιάχνουν τα μαλλιά, του αλλάζουν ρούχα και τον κάνουν να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του.
«Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα», ομολογεί με τον σκηνοθέτη να του απαντά: «Αυτό ήθελα».
«Έλα, έλα, τώρα καρδούλα», συνεχίζει και στο τέλος του ζητά να τον πληρώσει πριν τις εκλογές.


Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Κωνσταντίνου Ιωαννίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες.
Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεππελιν!!!»