ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ξεκάθαρη στήριξη


Πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις στήριξης εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο αριστερός, πρώην δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Αρης Βασιλόπουλος, ξεκαθαρίζει τη στήριξή του προς τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τόσο για τον δήμο του (Ν. Σερετάκης) όσο και για την Περιφέρεια Αττικής (Γ. Πρωτούλης).
Με γραπτή του δήλωση, καλεί σε «ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική τού «πάμε και όπου βγει» και τους τοπικούς της εκπροσώπους», ώστε «να κάνουμε την έκπληξη στέλνοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμο και περιφέρεια στον δεύτερο γύρο των εκλογών».
Δεν απευθύνεται μόνο στους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους και τους μικροεπαγγελματίες. Απευθύνεται πρώτα και κύρια στους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες, όλους «όσοι τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και παρακολουθούν με προβληματισμό και αμηχανία την εξέλιξή του».
Στ.Ζ./ΕφΣυν