ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Κάντο όπως ο Πελετίδης


Viral έχει γίνει στην πλατφόρμα του X (πρώην Twitter) τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, για την αποκατάσταση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και τη μετατροπή ενός παρατημένου ακίνητου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας «σε ένα από καλύτερα στάδια της χώρας», στον απόηχο των όσων έγιναν γνωστά για τα προβλήματα στα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.
Ο κ. Πελετίδης λοιπόν, όχι μόνο δεν... έχασε το manual, αλλά περιέγραψε σε βίντεο που ανάρτησε, το πώς κατάφερε να μετατραπεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ξανά σε λειτουργικό:
«Μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του.
Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς.
Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο».


«Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου», αναφέρει ο δήμαρχος Πάτρας στο βίντεο.