ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Eφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλαντζής


Eφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλαντζής, έπειτα από 25ήμερη νοσηλεία στο Ευγενίδειο νοσοκομείο. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η ΕΣΗΕΑ: ‘Έφυγε” σήμερα από κοντά μας ο αγαπητός συνάδελφος και πρώην εκπρόσωπος των συνταξιούχων – μελών της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Καλαντζής.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Γαραντζιώτης έγραψε στο fb: «Δημήτρη προχθές μου υποσχέθηκες ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα περπατούσαμε στο διάδρομο του νοσοκομείου. Δυστυχώς όμως η χτεσινή λοίμωξη ήταν πολύ πιο δυνατή απο την επιθυμία μας και την υπόσχεση σου. Αδελφέ καλό ταξίδι θα μου λείψεις πολύ».
Ο Δημήτρης Καλατζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 και αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο τον Ιούνιο του 1974. Σπούδασε στην Πάτρα, για μικρό διάστημα και στη Θεσσαλονίκη όπου έλαβε το πτυχίο της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής (οικονομικό τμήμα)το 1981. Παράλληλα εργάστηκε από το 1976 σαν ανταποκριτής στην εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. Από το 1983 εργάστηκε στην Αθήνα ανταποκριτής στις εφημερίδες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, το 1984 παράλληλα στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ ενώ από το 1985 στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Από το Νοέμβριο του 1989 ανέλαβε το οικονομικό ρεπορτάζ στο MEGA Chanel ενώ συνεργάστηκε με το ραδιοσταθμό Αθήνα 984. Από το 1993 ανέλαβε Διευθυντής Ειδικών εκδόσεων στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ και το 1998 μέχρι το 2003 διετέλεσε αρχισυντάκτης στην τηλεόραση του SKY - Alpha. Στην συνέχεια ανέλαβε αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ Online και τέλος μέχρι τη συνταξιοδότηση του το 2012 εργάστηκε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984.