ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Ο Τσακαλώτος υπέρ μια συλλογικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ


Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων είχε σήμερα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο -όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής με μέλη του ΔΣ-, συζητήθηκαν, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «θέματα που αφορούν την ακρίβεια που βιώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις και τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε από την κρίση του 2019. Την πανδημία διαδέχθηκε η ενεργειακή κρίση και η κρίση ακρίβειας, επηρεάζοντας όλους και όλες. Συνέπεια αυτών είναι και το έντονο πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια».
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι «η μόνη βιώσιμη λύση είναι να γίνει ισόρροπη κατανομή βαρών ανάμεσα στους δανειολήπτες, τις τράπεζες και το κράτος και όχι μόνο επιβάρυνση των δανειοληπτών. Αναφέρθηκε επίσης στη στεγαστική κρίση – ένα πρόβλημα που οξύνεται ολοένα περισσότερο – και τόνισε ότι χρειάζεται ρύθμιση αλλά και παρεμβάσεις που να αυξάνουν το απόθεμα κατοικιών».
Αναφερόμενος στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι είναι «υπέρ μιας συλλογικής ηγεσίας, αλλά και του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού έτσι ώστε να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μία αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης».