ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Παιχνίδια Εξουσίας: Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας!


Είναι πραγματικά έξω από κάθε λογική! Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς είναι εδώ και πάνω από τρεις εβδομάδες υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ - και παραμένει στη θέση του!Η σύζυγος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, όπως μας πληροφορούν «Τα Νέα», θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ που τυγχάνει να είναι και... υφυπουργός Άμυνας!
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ(!), σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, αλλά παρέμεινε στη θέση του και ανανεώθηκε η θητεία του!
Μπορεί, αλήθεια, όλα αυτά να συμβαίνουν στο Πεντάγωνο: Ένας κομματισμός άνευ προηγουμένου;
Ο νυν υπουργός Άμυνας, ο Νίκος Δένδιας, που έχει δείξει σεβασμό στους θεσμούς σε όλα τα χρόνια των υπουργικών θητειών του πώς το ανέχεται; Ξέρουμε, δεν προέρχονται όλα αυτά από τον ίδιο, αλλά έχει την αντικειμενική ευθύνη για το τι συμβαίνει στο Πεντάγωνο!

ΥΓ1: Και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, που σεβόμαστε ιδιαιτέρως, υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στο Βόρειο Αιγαίο! Ε, δεν είναι πολλές οι συμπτώσεις στο Άμυνας;

ΥΓ2: Κόμματα της αντιπολίτευσης και υποψήφιοι περιφερειάρχης δεν αντιδρούν! Οπότε βρίσκουν και τα κάνουν!

Βασίλης Σκουρής