ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Αντιδράσεις από Ζαχαριάδη – Δούκα για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη


Την αντίδραση του Κώστα Ζαχαριάδη, υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Χάρη Δούκα, επίσης υποψήφιου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, προκάλεσε η επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τη δημαρχία της Αθήνας.
«Η υποκριτική στάση της κυβέρνησης και των συμμάχων της που δεν φρόντισαν ή δεν ήθελαν να φροντίσουν να μην υπάρχει κανένα κενό για να τρυπώσουν οι ναζί στη πολιτική ζωή της χώρας έδειξε τα όρια της» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον δήμο της Αθήνας, Κ. Ζαχαριάδης, σε σχετική ανάρτησή του.
Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας τονίζει σε δήλωσή του πως «οι συνεχιζόμενες προκλήσεις και η υποψηφιότητα του καταδικασμένου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ύβρη για όλους του δημοκρατικούς πολίτες της Αθήνας».
«Τους καλώ να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά και το φασισμό, στην κάλπη των δημοτικών εκλογών», υπογράμμισε επίσης.