ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Απολύθηκε παράνομα παρά την συνδικαλιστική του ιδιότητα


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον Θανάση Φωτόπουλο, Πρόεδρο του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου, που απολύθηκε παράνομα παρά την συνδικαλιστική του ιδιότητα.
Οπως καταγγέλλει η ΕΣΠΗΤ: Η νέα αυτή εργοδοτική αυθαίρετη ενέργεια είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των στοχευμένων απολύσεων συνδικαλιστών που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και δεν θα μείνει αναπάντητη. Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ διαμηνύει την πάγια και αμετάκλητη θέση του για την υπεράσπιση των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας που πλήττονται κατάφωρα από παρόμοιες πρακτικές εργοδοτικής αυθαιρεσίας.
Εν όψει και της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, στις 3 μ.μ. η στο Υπουργείο Εργασίας, για την απόλυση του Θανάση Φωτόπουλου αλλά και της συνάντησης του Συνδικάτου με την ηγεσία του υπουργείου και την εργοδοσία της επιχείρησης, το Δ.Σ της ΕΣΠΗΤ εκφράζει την έμπρακτη στήριξη και συμπαράστασή του στο Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου και θα σταθεί αταλάντευτα και αποφασιστικά στο πλευρό του συναδέλφου μέχρι την τελική του δικαίωση.