ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Τι είπε ο Καραμανλής, τι… άκουσε ο Οικονόμου


Το διαζύγιο της κυβέρνησης με την πραγματικότητα είναι γνωστό σχεδόν από τις πρώτες ημέρες μετά την εκλογική νίκη της Ν.Δ., ωστόσο τα κορυφαία γαλάζια στελέχη κάθε φορά ξεπερνούν και τον εαυτό τους.
Επειδή το Μαξίμου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν όλους, συνεπικουρούμενοι από το φιλοκυβερνητικό μιντιακό κατεστημένο ας δούμε με προσοχή ορισμένα από τα επίμαχα σημεία των χθεσινών δηλώσεων του Κ. Καραμανλή και την ερμηνεία που τους έδωσε ο Γ. Οικονόμου.
Καραμανλής: Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για την δημοκρατική ομαλότητα. Φως λοιπόν! Άπλετο φως!
Οικονόμου: Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την παρέμβασή του θα δει ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος που κινήθηκε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση.
Καραμανλής: Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας που είναι αδιανόητο. Παραμένει όμως επιτακτική η ανάγκη να ξεκαθαριστεί ποιοί και με ποια δικαιολογία ζήτησαν κάτι τέτοιο και ποιοί και πώς το ενέκριναν.
Οικονόμου: ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι αδιανόητο να πιστέψει κανείς ότι η κυβέρνηση έχει την παραμικρή ευθύνη για την υπόθεση αυτή.
Καραμανλής: Η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου.
Οικονόμου: Σας είπα και προηγουμένως. Όλοι συμφωνούμε στο τι πρέπει να γίνει. Να υπάρξει άπλετο φως, δεν πρέπει να παραμείνει καμία σκιά.

Χ.Κ. / EφΣυν