ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Σε τεχνητό κώμα 20χρονος που τσιμπήθηκε χιλιάδες φορές και κατάπιε δεκάδες μέλισσες


Ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση αφού τον τσίμπησαν μέλισσες-δολοφόνοι περισσότερες από 20.000 φορές, όπως ανέφεραν συγγενείς του και ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.Σύμφωνα με το κανάλι Fox 19, το βράδυ της Τρίτης ο Όστιν Μπέλαμι διασωληνώθηκε και τέθηκε σε τεχνητό κώμα, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι, στο Οχάιο, ενώ η μητέρα του απηύθυνε έκκληση για οικονομική βοήθεια, μέσω ιστοσελίδας εράνων, προκειμένου να πληρώσει τα νοσήλια.
Το ατύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Όστιν Μπέλαμι, ενώ κλάδευε μια κιτριά, έκοψε, χωρίς να το καταλάβει, την κυψέλη των μελισσών. Τα έντομα, γνωστά και με την ονομασία «αφρικανοποιημένες μέλισσες», είναι ιδιαίτερα επιθετικά.
Η γιαγιά και ο θείος του Όστιν, που βρίσκονταν δίπλα του, είδαν την επίθεση αλλά δεν μπόρεσαν να παρέμβουν, αφού και οι ίδιοι έγιναν στόχος των μελισσών. «Ούρλιαζε: "βοήθεια, βοήθεια" και κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει», αφηγήθηκε η γιαγιά του. «Προσπαθούσα να ανέβω στη σκάλα για να τον φτάσω», αλλά «δεν μπορούσα, επειδή ήμουν περικυκλωμένη από τις μέλισσες», πρόσθεσε.
Η μητέρα του Μπέλαμι είπε ότι ο νεαρός τσιμπήθηκε περισσότερες από 20.000 φορές και κατάπιε περίπου 30 μέλισσες. Οι νοσηλευτές «του αφαιρούσαν τις μέλισσες μέχρι το πρωί της Κυριακής», ανέφερε, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι ο 20χρονος θα αναρρώσει πλήρως.