ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Οι φίλοι μου οι «εκσυγχρονιστές» - Ένα κείμενο που δεν ήθελα ποτέ να γράψω


Να μου συγχωρήσετε τον πρώτο ενικό στον τίτλο - δεν το συνηθίζω. Είναι όμως ένα κείμενο που το χρωστώ στον εαυτό μου:- Ο Κώστας Καραμανλής, πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, παρεμβαίνει στο θέμα των υποκλοπών, συνταράσσει την κυβέρνηση του κόμματός του, δέχεται για την παρέμβασή του άθλιες επιθέσεις από κατ΄ επάγγελμα «πιστόλια» και δολοφόνους χαρακτήρων, συμβάλλοντας στη διερεύνηση ενός μείζονος σκανδάλου! 
- Ο Κώστας Σημίτης, πρώην πρωθυπουργός, επικεφαλής (;) του λεγόμενου «προοδευτικού εκσυγχρονισμού» στη χώρα, αντίπαλος (;) της ΝΔ, …σιωπά!
- Ο Κώστας Τζαβάρας, βουλευτής της ΝΔ και εκπρόσωπος της «λαϊκής δεξιάς», δίνει τη μάχη του για να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο και να αποκατασταθεί το κύρος της παράταξή του και η δημοκρατία. Ο Γιώργος Φλωρίδης, «σημιτοφύλακας» και πολύ καλός, για πολλούς, στα θέματα του Αθλητισμού, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, θεωρεί πρώτο θέμα την υπεράσπιση του... Κυριάκου Μητσοτάκη!
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν διστάζουν να παρέμβουν στο θέμα, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Γιάννης Μανιάτης και άλλοι, δεν το θεωρούν προφανώς σημαντικό θέμα για να παρέμβουν!
- Ο Προκόπης Παυλόπουλος κάνει δυο παρεμβάσεις-τομές στο θέμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος διαφοροποιείται από το ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας πως δεν θα επιτρέψει να επανέλθει τα... «μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-Καραμανλικών»!
- Ο… οπορτουνιστής Γιώργος Κύρτσος δίνει μάχες για την ελευθεροτυπία στις Βρυξέλλες, ο κύπριος «εκσυγχρονιστής» και «σημιτικός» Χρήστος Στυλιανίδης γίνεται υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη!
- Ο Γιώργος Σωτηρέλης και ο Ξενοφών Κοντιάδης δίνουν τη μάχη τους για την ερμηνεία του Συντάγματος, ο Αντώνης Μανιτάκης (μεγάλωσα με τα κείμενά του για τις δημοκρατικές ελευθερίες) γράφει για να μας πείσει πως το μείζον είναι η σταθερότητα της χώρας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Έτσι, βεβαίως, εξηγείται γιατί ο «σημιτισμός» υπήρξε ο μεγαλύτερος τροφοδότης στελεχών του «μητσοτακισμού»- που κατά τα λοιπά την περίοδο 1996-2004 ήταν …αντίπαλοι! Και μάλλον ο «σημιτισμός» διαθέτει και …εφεδρείες για τον «μητσοτακισμό»!

ΥΓ: Το παραπάνω είναι ένα κείμενο που δεν θα πίστευα ότι θα έγραφα ποτέ, αλλά είμαι υπερήφανος που το γράφω!

Bασίλης Σκουρής