ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Ξεπέρασε κάθε όριο εκχυδαϊσμού η προσπάθεια υποβάθμισης της απόπειρας παγίδευσης του κινητού Ανδρουλάκη


«Η προσπάθεια υποβάθμισης της απόπειρας παγίδευσης του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, από τη Νέα Δημοκρατία ξεπέρασε σήμερα κάθε όριο εκχυδαϊσμού. Έκανε ένα ακόμη βήμα για να ευτελίσει τη δράση του Predator στην Ελλάδα» τονίζει σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενο «στην αρθρογραφία στελέχους της ΝΔ».
Όπως σημειώνεται στο σχόλιο «με άρθρο του ο υπεύθυνος Προσωπικών Δεδομένων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, ρίχνει την ευθύνη για τις παγιδεύσεις στα θύματα. Θεωρεί ως απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων καθώς όπως γράφει: "Στον πραγματικό κόσμο είναι γνωστό ότι 'πρόσωπα ενδιαφέροντος' παρακολουθούνται".
Φτάνει, δε, στο αμίμητο συμπέρασμα ότι υπεύθυνοι να το αντιμετωπίσουν είναι μόνο οι ενδιαφερόμενοι, περιγράφει ένα καθεστώς το οποίο απέχει πολύ από τη Δημοκρατία και αμφισβητεί το δικαίωμά τους στην καταγγελία, στην περίπτωση που «δεν έχουν εκπληρώσει τις δικές τους υποχρεώσεις στο ακέραιο».
Προς ενημέρωση του κ. Παπακωνσταντίνου, της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη σημειώνουμε ότι ο κ. Ανδρουλάκης απευθύνθηκε στην ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου και "το εύρημα" δεν ήταν αποτέλεσμα κανενός περιοδικού τακτικού ελέγχου.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου αποδεικνύει περίτρανα ότι μέρος της ΝΔ με τον τρόπο που προσεγγίζει ένα τόσο σοβαρό θέμα, που άπτεται του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της διαφάνειας και της λειτουργίας της δημοκρατίας, είναι ικανό να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε επιχείρημα διαστρέβλωσης για να πετύχει τους μικροπολιτικούς του στόχους. Δείχνουν ανεξήγητη ανοχή στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην παραβίαση των προσωπικών δεδομένων».
«Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν θα τους επιτρέψουμε να επιβάλουν ως κανονικότητα τακτικές, που υπονομεύουν τους θεσμούς και εκθέτουν τη χώρα» τονίζει καταλήγοντας στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.