ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

«Δελτίο Θυέλλης» στις σχέσεις Καϊλή - Χαριλάου Τρικούπη


Δυσκολεύουν κατά πολύ, πληροφορούμαστε, οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τη Χαριλάου Τρικούπη. Η προσπάθεια προσέγγισης των δυο πλευρών δεν καρποφόρησε, παρότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε προεκλογικό αγώνα για την εκλογή της Εύας Καϊλή στη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.
Η Χαριλάου Τρικούπη, φέρεται να «πήρε ανάποδες» με τη στάση της ευρωβουλευτού στην καταγγελία του προέδρου του κόμματος για απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ ερμήνευσαν την καταγγελία της ότι και η ίδια έπεσε θύμα παρακολούθησης του κινητού της σε ένα ταξίδι της εκτός Ευρώπης (στην Αφρική) ως μέρος της γενικότερης προσπάθειας υποβάθμισης της καταγγελίας Ανδρουλάκη.
 Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι τα όσα είπε για όσους επιχειρούν να υποβαθμίσουν την καταγγελία του ο πρόεδρος του κόμματος στη Κρήτη το βράδυ της Τρίτης, δεν αφορούσαν μόνο την Μαρία Σπυράκη αλλά και την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Εκείνο, όμως, που καταδεικνύει περισσότερο το επίπεδο της σχέσης Χαριλάου Τρικούπη και Εύας Καίλή είναι ότι «πράσινα» στελέχη αναρωτούνται με ποιο κόμμα θα κατέβει η ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές! Ιδίως στην περίπτωση που ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκλείσει κάθε περίπτωση συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…
Β. Σκ. (ieidiseis)